måndag 3 november 2008

Tack!

Den här helgen har vi fått en massa hjälp från alla möjliga håll. Vi har återigen fått bevisat för oss att vi har underbara föräldrar och underbara grannar.
Förra veckan kom mamma hit och hälsade på och som alltid när hon kommer så får vi en massa hjälp och avlastning. I onsdags och torsdags var hon med barnen på dagis och lekte och busade. Hon fick äran att vara med på pyjamaspartyt i torsdags (de har det istället för Halloween party). I fredags kom även pappa upp med tåg och vi har haft en jättemysig helg tillsammans allihop. Både Albin och Oscar blir helt saliga när mormor och morfar hälsar på och vill leka med dem dygnets alla vakna timmar. Tack vare att de har varit här och hjälpt oss så har vi kunnat få en massa gjort hemma. Stora kramar till er och tack för all hjälp.

Det stora projektet i helgen var en ny trappa. En granne till oss hade erbjudit sig att hjälpa oss snickra ihop en ny och i lördags morse ringde han på dörren redo att börja. Så det var bara för Bjarne att ta på sig arbetskläderna, trotsa kylan och hugga i. Igår em var de klara, nästan i alla fall. Lite små finjusteringar återstår men det stora jobbet är gjort och det blev jättebra. Igår när de höll på att snickra för fullt så kom en annan granne bärandes på stege och sekatör. Han och Bjarne hade pratat lite om hur man bäst beskär ett äppelträd och han hade gett oss lite tips eftersom han är bra på det. Men eftersom han även tycker det är roligt så sa han att han gärna hjälpte till med det och så skred han till verket. Helt plötsligt hade vi två grannar i trädgården som hjälpte oss utan att förvänta sig något i gengäld. Underbara grannar! Tusen tack för all hjälp!
Så här såg trappan ut innan.
Och så här ser den ut nu!

Inga kommentarer: