måndag 9 mars 2009

Flytt och sjukstuga

Nu har vi flyttat ut Jens från hans lägenhet. Det tog både lördag och söndag och det blev många vändor upp och ner för trapporna (4 tr utan hiss!!!). Det känns i kroppen idag framförallt i benen och armarna. Jens kommer flytta in hos oss senare i veckan när han har städat och fått iväg det sista. Det är bra att han inte bor hos oss just nu för både Albin och Oscar har hög feber och magsjuka. Det började i går morse med att Oscar kräktes och sen var det dags för Albin att bli dålig med. Oscar hade 39,9 i feber när han vaknade efter lunch och han har väldigt sällan feber så han var helt färdig. Stackars Albin fick inte behålla något alls i magen på hela dan. Men han var otroligt duktig varje gång han mådde illa. Han sa till i god tid när han behövde kräkas och höll handen för munnen tills han kommit in till toaletten. I natt har Albin kunnat dricka lite juice och Oscar har fått behålla lite välling och har inte lika hög feber idag. Bjarne vabbar idag och jag tar tisdag och onsdag.

4 kommentarer:

anna of sweden sa...

Usch och fy för magsjuka.
Skönt att höra att de mår bättre nu.
Kram!

Mia sa...

anna of sweden: ja magsjuka är inte roligt. Men det verkar som om de blivit lite piggare. Albin har ätit popcorn och russin idag i alla fall! :-)

anna of sweden sa...

Popcorn och russin - ett säkert steg mot tillfrisknande! :)

Millan sa...

Ah nej vad trist :-( Ni har ocksa rakat pa magsjukan alltsa. Sa jobbigt med bada barnen dessutom. Hoppas bada mar battre idag och att ni har klarat er?! stor kram