måndag 18 maj 2009

Lycklig kille

I går var det en stor dag för Albin. Det var flygdag på F7. Bjarne och Albin åkte dit och var helt saliga när de kom hem. Albin hade sett supersnabba jetplan, transportflygplan, ambulanser mm mm. Eftersom Bjarne har jobbat på F7 så fick de även komma in och se hans gamla arbetsplats (flygstridsledningen) och där fick Albin träffa piloter. Lycka! De åt lunch på den underbart fina parkmässen. Där hade vi en midsommarfest för många år sedan. Albin har nu upptäckt att kakor och glass smakar bra och blev väldigt glad när han upptäckte att man fick ta så många kakor man ville på lunchbuffén!

Lite spex i hangaren!

Älskade hörselkåpor. Om han fick skulle han sova med dem på!

Ett supersnabbt jetplan och en lycklig kille

Albin framför den fina parkmässen

Oscar och jag myste tillsammans hemma och gjorde lite ärenden. Bland annat köpte vi nya blommor och krukor till altanen. Jag hoppas och tror att det inte kommer fler frostnätter och planterade ut alla blommor. I lördags var det premiärbesök på Liseberg och det var en höjdare det med. Albin åkte flera nya karuseller och åt mjukglass. Oscar nöjde sig med farfars bilar och kaninernas hus. Han är en lite försiktigare än Albin och tittar på istället för att åka. Efter Liseberg åkte vi hem till Karin o Christian och grillade. Tack för en mysig kväll! Igår tränade jag body pump för första gången på länge och det känns verkligen idag. En träningsvärk som är på gränsen till plågsam! Men det var det värt.

7 kommentarer:

Taina sa...

Underbar helg med andra ord! Och vad kan göra en liten kille lyckligare än att få vara med en pilot och få följa med och se allt. Kakor på det! Lycka.
Body Pump. Roligt! Jag har gjort det ett par ggr här men nu går jag och tränar styrka själv. Och det känns också. Plågsamt.
Kram!

Emmama sa...

Vad härligt ni har det! Kram!

anna of sweden sa...

Låter mysigt!
Och vilken lycklig liten kille! :)

Mia sa...

taina: Ja det var verkligen klockrent för Albin att få träffa piloter och titta på flygplan! Jag kommer igång bättre om jag tränar i grupp, man kan inte sätta sig och vila på samma sätt som när man tränar själv! Kram!

Emmama: ja helgen var riktigt mysig! Kram!

annaof sweden: mycket lycklig kille! han går fortfarande omkring med sina hörselkåpor! Kram!

Marianne sa...

Vilken spännande dag för Albin! Wow! Jag förstår att det var en lycklig pojke som kom hem! Ville inte Oscar följa med?

Kramar!

Annika sa...

Klart det är coolt med hörselkåporna!!
Vilken underbar dag han fick!
Man riktigt SER hur lycklig han är!!

Kram!!

Jemayá sa...

Åååh, vilken dröm för en liten kille! Ritkigt lyser i ögonen på din son :). Härligt!