tisdag 21 april 2009

Barnvakt

I helgen hade vi förmånen att få vara barnvakt åt Millans lilla Sofia ett par timmar. Det känns som en evighet sedan våra pojkar var så små och man vänjer sig så snabbt vid att de kan sitta, krypa, gå, leka själva och prata. Albin var väldigt fascinerad av Sofia och gav henne alla sina leksaker och jollrade med henne. En och annan puss blev det också. Efter lite mat tog vi en promenad, Sofia åkte vagn och Albin cyklade. Sofia somnade efter en stund och sov i 2 ½ timme. Ganska så lätt att vara barnvakt då! :-)

Puss på dig!
När Millan och Nils kom tillbaka efter sin utflykt åt vi lite mat ihop och barnen hann med att leka en stund. De senaste veckorna har vi träffats väldigt ofta och det var länge sedan vi gjorde det. När vi läste i Växjö sågs vi nästan varje dag och det har nästan varit som att uppleva den tiden igen, förutom att vi nu är 10 år äldre och har producerat en massa barn! I morgon åker de tillbaka till Bristol och kommer tillbaka till Sverige i juli nästa gång. Saknar dem redan och längtar till sommaren.

Förutom att vara barnvakt så har vi även haft besök av farmor Vivi. Vi har gräddat våfflor på altanen och fått en hel del gjort i trädgården. Vädret har inte varit lika varmt och soligt som påskhelgen men det ryktas om 20 grader och sol nu till helgen. Hoppas, hoppas!

2 kommentarer:

Annika sa...

Vad mysigt!
Mysigt på många plan, att ha Sofia, att Millan har varit hemma så länge så att ni har kunnat setts så mkt och att det snart är sommar igen!
MUMS vilka goda våfflor!!
Kram

Marianne sa...

Det är så härligt att se dig med lilla Sofia!

Du, vad sugen jag blev på våfflor! Suck, den som hade ett våffeljärn!

Kram!