tisdag 13 oktober 2009

Svenska Hollywoodfruar

Nu har sista avsnittet av Svenska Hollywoodfruar sänts på TV. Ett makalöst program som verkligen har skapat debatt överallt. I lördags såg vi en underbar parodi på dessa fruar. Håll till godo!

7 kommentarer:

Annika sa...

OOOO, vad underbart!!! Vilka duktiga tjejer!! POWER!! De har ju fått till det på pricken!
TACK för dagens morgongarv!!
Kram!!

Taina sa...

SUVERÄNT!!! Så himla likt alltså. Jag undrar var de hade grävt fram dessa kvinnor egentligen. Det var lite pinsamt faktiskt. Tittade på ett avsnitt och trodde det var ett skämt!

Tack för detta klipp Mia!

Kram

anna of sweden sa...

Åh, vad bra! Särskilt det där med disktrasan.
Helt underbart!

Marianne sa...

Å vad jag vill titta, men jag får vänta för Klas är sjuk (maginfluensa) och ligger och sover, så jag vill inte sätta på ljudet. Får återkomma och titta senare.

Kramar!

Mia sa...

Annika: visst är det bra! Hur likt som helst! Kram!

Taina: ja man tappar hakan när man ser det och undrar om de finns på riktigt! Jag hörde en intervju på radion med Maria från Västerås och hon var verkligen lika blåst på riktigt! =)

Anna:Ja det kanske är ett tips man skulle prova! =)

Marianne: hoppas maken mår bättre, inte roligt med magsjuka. Kram!

Marianne sa...

Hahahaha, hon var ju helt suverän! Otroligt duktig tjej!

Klas är fortfarande sjuk, 39 graders feber och jättedålig. Blir han inte bättre får vi väl försöka få tag i en läkare, men än så länge får han klara sig med te och Cola och blåbärssoppa som jag kokade till honom.

Kramar!

Mia sa...

Marianne: visst är hon bra! men usch vad trist att Klas fortfarande är dålig. Inte roligt med hög feber i värmen. Hoppas han kryar på sig! Kram!