onsdag 19 augusti 2009

Första kärleken

Albin har en flickvän. Sin första, första flickvän. Hon heter Elin och går på samma avdelning på dagis. Elin och Albin leker tillsammans på dagarna och håller gärna varandra i handen. När Albin ska gå hem vill Elin följa med och hon börjar gråta när hon inte får det. Albin säger att Elin är en prinsessa och att hon saknar honom när han inte är där. Kärleken är underbar.

8 kommentarer:

Ebba Christina sa...

Ja det ska böjas i tid det som krokigt ska bli, sa alltid min gamla mamma. Men visst är det underbart med små barns oförställda kärlek till varandra..../Ebba

Taina sa...

Elin och Albin! Så underbart gulligt. Minstingen är ju också "in love" som hon säger. Han heter Noah. Hon har bestämt sig för att gifta sig med honom. Dessa små hjärtan med så mycket kärlek reda, :)

Kramar

Mia sa...

Ebba: ja visst är det underbart. Ett barns kärlek är verkligen villkorslös. :-)

Taina: Visst är det gulligt! Jag fick mota bort Elin från grinden när vi skulle gå hem häromdan. Hon grät när hon inte fick följa med stackarn. Åh då är du nästan svärmor på riktigt eftersom det redan är bröllop planerat! :-)
Kram!

Emmama sa...

UNDERBART, det finaste denna veckan! :) Kram till dig och dom!

underytanjag sa...

O ja visst är det härligt. Min pojke har en EMMY och han säger att "hon är med mig" sådär coolt liksom..

Annika sa...

Jättegulligt!
Förstår att det är väldigt hjärteknipande allting. Min lilla tös har alltid varit så totalt förtegen om sina små kärlekar så jag har aldrig upplevt det du är inne i nu. Urgulligt måste det vara.
Kram!

Anonym sa...

Härligt att läsa , det vore underbart att se dem också medan nyförälskelsen spirar.Albin tjejtjusare redan ? Vad ska det bli...;-))Mormor

Mia sa...

Emmama: ja visst är det fint!

Underytanjag: Åh vilken liten cooling, "hon är med mig", så sött!

Annika: Jag kan tänka mig att jag om ett par år kommer få dra information ur båda pojkarna för att få veta vad som händer i deras liv. Så just nu njuter jag av att få veta allt! :-)

Mamma: ja det är så söta. Elin ska få följa med hem någon dag och leka. Skönt att ni kommer upp och kan hjälpa till att hålla alla tjejer på armlängds avstånd! Kram!