måndag 2 november 2009

Kort paus...och stalker!

...jag är nog tillbaka i bloggvärlden igen, tror jag i alla fall. Det får bli inlägg när tiden och motivationen finns. Får se ifall jag fortsätter hänga med på fredagstemat.

I fredags var tog mamma och jag med barnen på Mora Träsk igen. Vi var och såg dem i Jönköping för ett tag sedan och sen dess går DVDn med dem varm här hemma. När vi kom dit blev jag lite nervös för helt plötsligt sa Albin att han mådde dåligt och hade ont i magen. Han ville åka hem sa han. Eftersom vi var där i god tid så satte vi oss längst fram för att kunna se bra. Men efter en låt fick vi gå längst bak i lokalen eftersom Albin blev rädd för ljudnivån och satt och höll för öronen. Det var förmodligen därför han var lite ur fas i början, han kom ihåg att han tyckte ljudet var för högt förra gången. Men när vi väl flyttat bak så gick det bra! Albin kunde alla låtarna och hoppade, dansade och viftade för full fart. Oscar tittade mest på och var nöjd med det! =) Nu får det nog dröja ett tag innan vi går på Mora Träsk igen så att jag inte blir tagen för stalker....
Sätt ett finger där ljudet slinker in! Oscar gör så gott han kan! =)

Mycket lycklig mun!

I morgon börjar jag på nya jobbet som marknadskommunikatör på Burger King. Det ska bli väldigt spännande och så klart nervöst på samma gång. Återkommer med rapport!

En sak som jag kan rapportera om redan nu är den makalösa salladsslungan som jag köpte från Tupperware för en tid sedan. Den är här nu och den är lika makalös som jag hoppades. I helgen testade jag att lägga i halvvissen ruccola och slunga den enligt alla konstens regler. Den blev som ny, krispig och god. Det ni!

2 kommentarer:

Millan sa...

:-) du ar verkligen en stalker!! Mora Trask minsann.. det hade jag inte trott om dig! ;-)
Gott att du fortsatter skriva har. Det ar ett sa bra satt att halla kontakt pa!
Jatte stort lycka till infor morgondagen! Lova rapportera sedan.
Kram!

Petchie75 sa...

Det låter ju faktiskt ganska förnuftigt av Albin att vara rädd för ljudnivån - bättre för öronen! Så söta de är på bilden.
Ha ha, jag visste inte att man till och med kunde få lite "liv" i vissen sallad men kul att du gillar din salladsslunga.
Hoppas att det gått bra på det nya jobbet - är också nyfiken hur det har gått!