onsdag 25 november 2009

En historisk dag

Förra helgen var det riktigt busväder på söndagen och då tog vi vår tillflykt till Naturhistoriska. Bjarne och jag var där för flera år sedan innan barnen kom och då var vi väl inte så värst imponerade. Men en här gången var det klockrent. Barnen älskade att springa runt och titta på alla uppstoppade djur, allt från små fåglar till en elefant och en giraff. Vi försökte ta lite fina bilder på barnen men det var lättare sagt än gjort. Albin har kommit på hur roligt det är att göra olika miner hela tiden och Oscar står aldrig still.

Vi beundrar de fina fiskarna.
En STOR elefant!
Kan ni stå still nu?
Kan ni skratta lite?
En sköldpadda!
Vi gör ett nytt försök, kan ni skratta?!
Albin kan du sluta se så arg ut!?
Ja, ja, det blev inga kort som vi kommer använda som årets julkort men kul hade vi i alla fall!

4 kommentarer:

Emmama sa...

HAHAHA vilka sköna bilder! Vet precis hur det är. Men du skulle se dagisfotona, han ligger och posar som en modell. DÅ passade det. Himla lilla gullegris! ;)

Kram!

Mia sa...

Emmama: ja visst är det typiskt! Jag väntar med spänning på våra dagisbilder. Kommer nog vilken dag som helst. På förra syskonbilden ser Albin förbannad ut och Oscar håller på att börja gråta. Hoppas på bättre tur i år! =) Kram!

Millan sa...

:-D sa sota foton!! De ar for gulliga! Vi far inte heller nagra normala foton pa NIls langre. Han lagger upp varldens flin o ser helt onaturlig ut. ;-). Jaja... lite ska man ju fa jobba som mamma...
Later i alla fall kul med en dag pa naturhistoriska. Jag alskade museum som barn och da ocksa naturhistoriska!!
Kram och trevlig helg

Marianne sa...

Ja det där är typiskt såna museer man ska gå på med barn, det blir mycket roligare då!

Haha, ja vilka miner de gör! Så söta!

Kram!