tisdag 7 oktober 2008

Obehaglig överaskning x 2

Den här helgen har vi fått två obehagliga överaskningar. Den första kom i lördags. Då kom Bjarnes kusin Staffan för att hjälpa oss att lägga golv där vi tidigare hade klinkers i den "gamla" hallen (det var inte Staffan som var den obehagliga överaskningen! :-) ) När han tog bort några delar av klickgolvet för att få bättre förutsättningar så upptäckte han fukt under golvet. Det är precis under ett element så förmodligen är det några rör som läcker. Givetvis innebar detta att han inte kunde lägga golvet. Nu väntar vi på att vår snickare ska såga upp golvet helt för att se om han kan hitta läckan. :-( Börjar bli lite lagom trött på att renovera just nu eftersom vi fortfarande inte är klara och fukten gör att vi i värsta fall inte blir klara på ganska så lång tid.

Den andra obehagliga överaskningen kom i söndags kväll. Då började Oscar spy. Han fortsatte med det under natten och på dagen igår. Inte ens lite juice fick han behålla. Men i dag är han tack och lov bättre och har både fått behålla mat och dryck. Tvättmaskinen är också tacksam att han mår bättre för den har fått gå på non-stop sen i söndags kväll.

Inom kort kommer det en bild på hur nya hallen ser ut nu när vi målat utsidan en gång!

2 kommentarer:

Anonym sa...

helloo,
trist att höra att ni har fukt i hallen. Hoppas det är något som är hyffsat enkelt att åtgärda.

Det ska i vilket fall som helst bli riktigt kul att få se allt sedan när det blivit klart.

Hoppas Oscar mår bra nu.
/Ola bola Bob

Millan sa...

Usch sadana overraskningar kan man vara utan. Det ar nastan det som ar det varsta med att renovera - att man ofta hittar en massa obehagliga overraskningar :-( Hoppas att ni kan fa hittat lackan och fixat den i alla fall...

Och stackars Oscar som varit sjuk. Magsjuka ar bara for vidrigt... bade for den som har det och den som far ta hand om alla nedkrakta klader!

Hoppas resten av veckan blir battre!! kram