tisdag 21 oktober 2008

Hallen, helgen och pyssel!

Börjar nästan bli lite tjatigt att skriva om hallen men jag tänkte bara lägga ut några bilder som visar hur det ser ut just nu. Igår fogade vi klinkersen och i helgen kom hyllsystemet upp. Vi kommer förmodligen köpa till fler hyllor och lådor efterhand men vi får känna efter vad vi behöver först. I morgon kommer elektrikern och kopplar in golvvärme, spotlights mm. Värmen får dock inte sättas på förrän om 4 veckor och just nu känns det som en evighet, men tiden går fort! Även dörrar till garderoben är nu beställda och levereras den 25/11.

Helgen som var var ganska så lugn. Bjarne var i Falkenberg med killgänget mellan lördag-söndag så jag och busungarna rådde om varandra. Det var inget vidare väder i lördags så dagen spenderades inomhus med lite pyssel och lek. Albins senaste favorit är att göra pärlplattor. Han kan sitta i 30 min (länge för en 3-åring!) och bara pyssla. Det är väldigt viktigt att pärlorna ligger tillsammans med sina färgkompisar, blå bredvid med blå, gul bredvid gul osv. :-)


Helgen som kommer är det dags för oss tjejer att ha vår helg. Vi kommer åka till Halmstad och bo på hotell, shoppa, äta god mat och dricka gott vin mm mm. Inte dumt!

Inga kommentarer: