torsdag 1 maj 2008

"Pricken"

Vi har fått en "ny" familjemedlem som heter Pricken. Det är Oscar som nu har fått vattenkoppor. Han är prickig över precis hela kroppen. I ögonen, i öronen, på ögonen, i hela huvudet, ja överallt. Han är vid ganska så gott mod trots detta men man märker att det kliar och är obehagligt. Speciellt alla prickar som finns under blöjan.

Igår var vi nere vid majbrasan och tittade. Vi träffade Emma, Tobbe och sötnosen Elias. Vi hoppas kunna ses mer den här helgen, fast utan Oscar så att Elias inte blir smittad. Mamma och pappa har precis åkt iväg för att gå på bröllop i Skåne. Vi ska åka in till mormor och morfar och fika om ett par timmar när Albin sovit klart.

Senare samma dag! Det blev bara Albin och jag som åkte till mormor och morfar på fika. Oscar har fått 39 graders feber och ser ut så här:

3 kommentarer:

Millan sa...

Ah nej.. stackars Oscar. Men lite skont trots allt att bada killarna har haft det nu!! Hoppas att det varsta kliet snart gar over och att ni far en fortsatt trevlig helg hemma! Kram

Millan sa...

Nej men lilla vannen. Fy vilken otur att han skulle bli sa illa sjuk :-(. Visserligen skont att han har fatt det nu men fy sa synd det ar om dem nar de ar sa sjuka. Hoppas att kliet snart ger med sig och febern gar ner. kram till lilla pricken!

Anonym sa...

Stackars lilla Oscar, det ser så jobbigt ut med alla prickar! Såg ditt sms först nu, vi har varit på akuten med Elias för han har spräckt hela läppen på en spann som han trillade på... huh vad det blödde... Men de bara tejpade, vi kan väl höras imorgon så får vi se hur dagen ser ut! Kram kram från oss