måndag 5 maj 2008

Sköna maj

Då var Valborg över för den här gången. Vi har haft en mysig helg i Karlskrona trots vattenkopporna. Både Albin och Oscar älskar att vara hos mormor och morfar och hälsa på eftersom det är alltid en massa lek och bus på gång där. Under helgen har vi varit ute en hel del i det fina vädret. Albin har cyklat på en lånad trehjuling och lekt hemma hos grannen Edvin 4 år. Han har två grävskopor och en traktor! Det ni! Vi har även träffat min mormor och morfar en hel del och det är alltid lika mysigt. I fredags grillade vi på altanen och det kändes som sommar. Som tur är så verkar det som om det varma vädret ska hålla i sig hela den här veckan med.

Oscar är mycket bättre nu men han var riktigt risig ett tag. Han har verkligen haft koppor överallt, allt från mellan tårna till i näsan och ögonen. Trots detta kryper han omkring och leker och bubblar på sitt eget lilla språk. Hade man själv varit så sjuk så hade man legat pall i sängen och inte orkat lyft ett finger! Albin har bara några få skorpor kvar efter sina vattenkoppor men de verkar klia lite fortfarande. I torsdags hjälpte min mamma honom att klippa bort en lapp på insidan av den tröja han hade på sig eftersom den kliade lite. Albin gjorde då den smarta kopplingen att om man får en sax så slutar det klia. Mormor använde ju en sax till tröjan och då försvann det som kliade! Varenda gång hans skorpor kliar nu så säger han "Albin få lite sax". Det är inte lätt att förklara att det inte hjälper mot allt som kliar. :-)



Fler bilder finns på hemsidan!

Till helgen händer två roliga saker. Min bror kommer hit för att bo hos oss ett tag innan han får tillträde till sin lägenhet. Han ska börja jobba på Saab den 12 maj. Det andra roliga som händer är att Camilla kommer hem! Det var länge sen vi sågs och det ska verkligen bli roligt att få se lilla magen!

Inga kommentarer: