tisdag 20 maj 2008

Fullspäckad helg

Helgen som var har verkligen gått i ett hela tiden. Det har varit roliga saker som stått på schemat men igår när det var måndag igen så kändes det som det gör i slutet på en arbetsvecka, man längtar till helgen! I fredags var vi barnvakt åt Gustav och Ida när Karin och Christian var på galej. Jag, Albin och Oscar var där till kl 20 och lekte och sen stannade Bjarne kvar tills festfolket kom hem. Allt gick jättebra och det kändes skönt för då vet man att det funkar att hjälpa varandra med barnvakt när det behövs.

I lördags fm kom det hem en säljare från NordDesign. De säljer nya köksluckor till befintliga stommar. Redan när vi flyttade in var vi lite trötta på våra luckor då de är slitna och ganska trista. Lådorna har vi fått limma ihop några gånger och snart går de sönder för gott. Så i lördags beställde vi nya köksluckor, lådor och lite smarta förvaringslösningar. Vi kommer bland annat att bygga in micron för att få mer bänkyta och byta ut några skåp mot lådor. Luckorna kommer fortfarande vara vita men med ett litet mönster på. Bilden nedan visar hur luckor och handtag kommer se ut.



I lördags kväll var vi hemma hos Magnus, Pernilla, Alicia och Hugo. Alicia och Albin är lika gamla precis som Oscar och Hugo. De bor i samma område som oss och det var riktigt lyxigt att kunna ta ett par glas vin under kvällen och sen bara promenera hem. I söndags var vi och badade i simhallen på morgonen. Det var evigheter sen vi var där och både Albin och Oscar älskar det. Efter badet åkte vi hem till Camilla och Nils och lekte en stund. De följde sen med oss hem och åt lunch. På eftermiddagen var det dags för Anjas 5-årskalas vid Sisjöns badplats. Det blev tipspromenad, korvgrillning och lekar i ett par timmar. På kvällen hade vi två trötta barn hemma som somnade på 1 minut.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen! Vilken helg, det lät som om ni också kunde somna gott o inte bara killarna... =) Vad fint ni kommer att få i köket, luckorna ser fina ut o handtagen också! Här sås det gärs o byggs mur o staket, så vi håller på för fullt ute. Just nu sitter jag o kollar ut över mitt trädgårdland o ser potatisen o rädisorna frodas! Hoppas att allt är bra, det är det här hos oss. Vi hörs! Kramar Emma m familj

Mia sa...

Hej,
Ja det var verkligen en intensiv helg. Den var nog lite för intensiv för Albin har haft feber i två dagar nu och bara velat ligga hemma i soffan.
Vad mysigt med trädgårdsland! Det hade jag gärna haft i vår trädgård men vi har så himla mycket mördarsniglar.
Jag hoppas att köket komer bli så fins som vi inbillar oss. Oavsett så blir det ett lyft med nya luckor och bättre med förvaring och utrymme eftersom micron försvinner in i ett skåp.
Ha det så bra och hälsa familjen.
Kram
Mia

Millan sa...

Det var verkigen jatte skoj att ses!! Onskar bara att det blev lite mer av den varan. Men den har gangen ar det ju i alla fall inte sa langt kvar tills nasta besok! Nils blev fullstandig cykelfralst och jag tror att det blir det till fodelsedagen for honom ocksa :-).
Harligt med nytt och frasht kok! Det kommer bli himla fint tror jag. Det borde val vara pa plats nar vi kommer nasta gang?
Hur var det pa kalaset i sondags? Jag tankte pa er eftersom det borjade osregna i Nol och jag undrade hur det var i sisjon. Later trevligt i alla fall!
Stor kram
Millan

Mia sa...

Millan: det var bra på kalaset. Men jag tror det blev lite för mycket för barnen, de har feber båda två och Albin har fått en virusinfektion i munnen vilket gör att han har blåsor överallt. Vill inte äta eller dricka.
Köket kommer när vi är på Rhodos så det är på plats när vi kommer hem och ni med. Skönt att kasta ut det gamla och få in det nya så snabbt.
Kram, kram