måndag 26 maj 2008

Äntligen bättre!

Nu har det vänt! Efter en hel vecka med sjukstuga så har nu i alla fall Albin återhämtat sig helt och fullt. Han äter och dricker själv och bråkar med Oscar. Det senare är definitivt ett friskhetstecken! I går var första dagen på länge som vi kunde vara ute och njuta av det härliga vädret i lekparken med två relativt glada och pigga barn. Båda två har sovit ok i natt så både jag och Bjarne har kunnat återhämta oss lite sömnmässigt också.

I går kom Jens flyttlass upp från Karlskrona så nu har han flyttat ut från oss och in i sin egen lägenhet. Ska bli spännande att komma dit och få se den. Men vi får lämna barnvagnen hemma då det är fyra trappor upp utan hiss! :-)

I kväll kommer pappa förbi en kort sväng. Han har varit i Skottland och spelat golf över helgen. Innan de åker hem mot Karlskorna så stannar de förbi hos oss för lite mat. Ska bli roligt att ses även om det bara blir en kort stund. Både mamma och han kommer upp nästa helg och hälsar på. Då hinner vi ses lite mer.

2 kommentarer:

Millan sa...

Vad skont att det ar pa battringsvagen nu! Men usch vilken pers ni har gatt igenom!! Inte skoj alls. Maste ha varit jobbigt for er alla fyra. Gott att hora att pojkarna gnabbas igen - det ar ju verkligen ett friskhetstecken :-D. Kram

Anonym sa...

Vad skönt att de är bättre, det är inte kul när de är sjuka de små liven!!! Hoppas att ni snart kommer hem så vi kan träffas, sist så såg vi ju inte Oscar! Ha det bra o var rädda om er. kramar Emma