måndag 7 april 2008

Liten blir stor

I dag för precis ett år sedan föddes Oscar. Han är en underbar liten kille som nästan alltid är glad, nyfiken och busig. Men det är inte klokt vad tiden går fort. För ett år sedan gjorde han inte mycket väsen av sig utan sov mest och var glad och nöjd om han fick sitta i sin babysitter och kika på världen. Ett år senare är det full fart och allt han ser ska helst utforskas och smakas på. Favoritleksak just nu är alla Albins leksaker, speciellt en timmerbil med flak och lyftkran! Enda anledningen till att han får leka med den är att Albin har fått en traktor som han förälskat sig i. Igår somnade han samtidigt som han kramade denna röda traktor!

På lördag är det dags för 1-årskalas med totalt 26 personer (14 vuxna och 12 barn). Det blir nog full fart har jag en känsla av! Ungefär som det var igår på Fabians innebandykalas. Det var ca 20 barn i åldrarna 6 månader till 7 år som sprang, hoppade eller kröp runt i en gymnastiksal med innebandyklubbor och bollar. Både Albin och Oscar somnade på 5 minuter efter lunchen, helt slut efter att ha busat och lekt i 2 timmar. Medan de sov åkte jag till Plantagen och köpte vårblommor till alla krukor på framsidan. De ser lite malplacerade ut idag när det kommit snö men vi får hoppas att den försvinner snabbt.

Det var lite om vad som hänt i helgen, tillbaka till födelsedagsbarnet! Här kommer lite bilder från Oscars första år. Grattis på födelsedagen Oscar, mamma älskar dig!

En nyfödd Oscar
Gammelmormor Britta träffar Oscar för första gången
4 månader gammal
Första tänderna tittar fram
Snart kan jag gå!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, upptäckte din blogg via Millans blogg. Jättekul! Vilken söt liten ett-åring. Grattis Oscar! Hälsningar Malin O

Mia sa...

Oscar tackar och bugar! Ja, jag blev insprerad av Millan att skapa en blogg. Enkelt sätt att kommunicera med de man känner!
Ha det så bra!

Millan sa...

STORT grattis till Oscar idag!! Jag och Nils skalade for honom under middagen :-). Hoppas ni haft en jatte bra dag och att kalaset pa lordag blir roligt!!!

Ja Malin nu ar det du harnast som borde borja en blogg sa att vi far se vad ni har for er!! :-)

Kramelikram