tisdag 15 april 2008

Kalas, lägenheter och sångfåglar

Så var det arbetsvecka igen... Vi har haft en intensiv helg fylld av lägenhetsvisningar och barnkalas. Jens kom hit i fredags och har hunnit titta på 3 lägenheter under helgen. I dags ska vi gå på en visning åt honom på Linnégatan 55. I helgen hade vi även 1-årskalas för Oscar. Det började inte så bra eftersom födelsedagsbarnet bara sov 15 minuter på förmiddagen istället för de normala 90 minuterna! Men trots detta var han en liten solstråle under hela kalaset. Det var verkligen fullt hus med barn överallt! Som ni ser på bilderna så fanns det inte mycket utrymme kvar någon stans! Vi bjöd på spindeltårta och bullar. Det finns fler bilder från helgen på hemsidan.
I söndags var vi ute nästan hela dagen eftersom det var så fint väder. Albin kom på hur man cyklar på 3-hjulingen och åkte varv på varv runt lekplatsen. Tidigare har han puttat sig fram med fötterna men nu fattade han hur man trampar vilket går mycket fortare och vi slipper gå och putta på. En annan bra sak som skedde i söndags var att vi fick vår "gamla" bil såld. Hurra! Det är så skönt att äntligen vara av med den. Den har fått komma tillbaka till sina gamla hemtrakter då det var en kille från Karlskrona som köpte den. Vi köpte den på Toyota Center i Karlskrona för 1 år sedan!

Albin älskar verkligen att sjunga. Den senaste låten på repertoaren är "Ja må han leva". Den har Oscar fått höra flera gånger om dagen sen han fyllde år. I början så sjunger han helt rätt, men i slutet så blir det "ja visst ska jag leva" stället! I går sjöng han en annan favorit, "Lille Katt" från Emil i Lönneberga. Han brukar hålla isär verserna ok men nu blandade han dem vilt vilket resulterade i : "Lille far, lille far, lille söta Ida, om du frys, om du frys står du väl vid spisen". Jag tycker det är minst lika bra som originalet!

4 kommentarer:

Millan sa...

hahahaha vilken underbart alternativ text pa Lille Katt!! :-D De ar for sota dar de gar och sjunger!! Hos oss ar favoriten: Har kommer pippi langstrump som Nils sjunger med en ratt hes och falsk stamma ;-)
Kalaset ser ut att ha gatt kanonbra! Vilka fina tartor. Hade du gjort dem sjalv?? Josses vad massa barn som var dar. Harligt!

Mia sa...

Ja det var verkligen fullt hus. Tårtorna är hemmagjorda! Mycket stolt över dessa! ;-)
Hur är det med magen? Fina bilder på din blogg från helgen.Det låter mysigt med picknick.
Kram

Anonym sa...

Hej vännen, tänk vad många som får plats hos er... =) Det finns alltid plats för fler än man tror o sen efterråt e man helt slut... Vad skönt att ni fått bilen såld, vad har ni för en nu då??? O har Jens hittat nån lägenhet??? Ha det bra, Kram Emma

Mia sa...

Hej Emma! ja det får plats fler än man tror, men nästa barnkalas får nog bli hemifrån. Det är ju lättare med Albin som fyller i augusti för då kan man vara ute.
Jens har inte hittat någon lägenhet än, vi tittade på en igår åt honom och han har lagt ett bud på en på Kungshöjd. Vi får se!
Vi (jag) har tjänstebil nu så vi har en V70. Skönt att slippa oroa sig för reparationer mm mm.
Ha det så bra. kram