torsdag 15 januari 2009

Smycken

För ett tag sedan började jag göra egna smycken. Det är lite knep och knåp men det är väldigt kul också. Ett annat projekt jag har är att lära mig Photoshop och därför tänker jag nu kombinera dessa två! Här kommer lite bilder på smycken jag har gjort. Givetvis går alla att beställa! :-)

Exempel på armbandHalsband med stansat hänge

Örhängen med bumlingar
Namnsmycke med stansade hängen

Halsband och armband
Långt länkat halsband

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefina smycken du gjort! Lycka till med flera.
Lena

Petchie75 sa...

Wow, vilka snygga smycken du har gjort! JAg har förstått att det är väldigt populärt med att göra egna smycken. Min favorit är halsbandet och armbandet i rosa / lila och även det långa länkade halsbandet! Tyvärr är jag så dålig på att komma ihåg att ta på mig smycken - det blir mest örhängen och O gillar inte hängande örhängen av ngn anledning :-(
Kram!

Mia sa...

Lena: Tack så mycket! Ha det så bra!

Petra H: Tack! Ja det är väldigt poppis att göra smycken. Jag har blivit bättre på att ta på mig halsband mm och nu vill jag göra ett smycke som passar till varje plagg jag har, men någon måtta får det vara. Kram :-)

Annika sa...

Jättesnygga smycken!!
Älskar halsbandet med Love. Alla är fina förresten. Kan tänka mig att det är jättekul att pyssla med detta.
Jag har aldrig provat. men blir mer och mer nyfiken!

Marianne sa...

Å! Man kan beställa av dig? Jag skulle vilja ha ett halsband med namnbrickor! Kan inte du skriva till mig på nyaaventyr /at/ gmail.com så jag får din mejl så får du min riktiga mejl så kan jag beställa?

Mia sa...

Marianne: Jag mailar dig!