torsdag 27 mars 2008

Snökatt!

Vintervädret fortsätter till i alla fall Albins stora glädje. Han och mormor har varit ute och åkt pulka och byggt snögubbar varje dag. Men inte bara snögubbar! I går när jag kom hem var de ute i trädgården och lekte i snön bland en hel armé av snöfigurer. Albin pekade stolt på flera skapelser och sa "ett torn, en gubbe, en katt!" Bara fantasin sätter gränser när det kommer till snöfigurer!


I dag får vi förhoppningsvis vår "gamla" bil såld. Det var ett par och tittade på den igår så vi håller tummarna för att de inte ändrar sig uten kommer tillbaka idag och köper den. Ska bli skönt att bli av med den!

Oscar har äntligen fått en läkartid för sin ovilja att äta mat. Efter magsjukan har han blivit kinkigare än innan och vi får försöka truga i honom välling när han sover för att han ska få i sig något. Han har blivit en rikigt liten speta och har inget baby-hull att tala om. Men vi får hoppas att det blir bättre.


Glömde lägga in bilden på Elias och Albin när de åker snow-racer. Här kommer den! Fler bilder från mars finns på hemsidan.


1 kommentar:

KsChokladask.blogg.se sa...

Hejhej!
Nyfiken som jag är... hm så hamnade här när jag kikade in på min vän Jojjos nya blogg!
Fin blogg du har o söta barn! //K