lördag 22 mars 2008

Jul igen?

Jag hade en absurd tanke om att vi kanske kunde ta och grädda våfflor på altanen i påsk. Ibland kan det ju vara riktigt fint och varmt då. Den här påsken känns mer som jul. Det är 10 cm snö ute och minusgrader och påskbordet är väldigt snarlikt julbordet sånär som på julskinka och en och annan paté. Påskmusten smakar ju precis som julmust man äter en massa godis hela dagarna. Det blev med andra ord jul igen, fast den här gången en vit sådan!

I går gjorde vi ett tappert försök att bada i Rödeby simhall. Det brukar vara varmt i barnbassängen och lite småkallt i en den stora. Nu var det tvärtom. Barnbassängen var svinkall och den stora var ok. Oscar började hacka tänder efter 2 minuter i den stora bassängen och Albin tyckte mest det var otäckt med så mycket vatten. Det blev väl inte påskens mest lyckade utflykt. I dag var det dags för utflykt nr 2 till Leklandet. Albin älskar att klättra och hoppa studsmatta och Oscar brukar vara road av att sitta i babyhörnan och leka med bollar. Den här gången var han mest road av att kräkas över hela bordet där han, morfar och Bjarne satt och fikade. Så utflykt nr 2 blev inte heller så bra, i alla fall inte för Oscar. Vi får se om vi våga oss på någon mer utflykt den här påsken!


Någor malplacerade påskfjädrar!

1 kommentar:

Emma sa...

Vad kul det var att ses när barnen åkte pulka, jag håller med om att det kändes som jul igen, jag tycker det ska vara jul också för då behöver jag inte börja jobba om en vecka... =)

Ha det gott o njut av att mamma Anne e med o tar hand om er! Kramar från oss