tisdag 25 mars 2008

Hemma igen

Nu är vi hemma igen i ett vintrigt Göteborg efter en härlig påskhelg i Karlskrona. Det snöar stora vita flingor utanför fönstret och igår kväll blev jag nästan lite sugen på att tända lamporna som hänger kvar i äppelträdet sen i julas. (Ja, jag ska plocka ner dem snart!)

Vi hade tänkt fira Oscars 1-årsdag lite i förväg tillsammans med släkten i Karlskorna men det blev inte så. Oscar är fortfarande lite magsjuk och får upp det mesta av maten han äter. Eller rättare sagt av vällingen han dricker. Om vi bara visar honom en liten brödbit så kräks han i förebyggande syfte verkar det som! Peppar, peppar så har ingen av oss andra blivit sjuka än.

Trots Oscars magsjuka så fick vi en härlig avslutning på påskhelgen i och med snön. Albin fick prova på att åka pulka för första gången och han tyckte det var jätteroligt. Det enda som var tråkigt var att behöva gå ur pulkan när det kom en väg utan snö. Vi träffade Emma, Tobbe och Elias en sväng i pulkabacken också. Elias och Albin åkte snow-racer ihop, inte nerför backen utan fram och tillbaka på fotbollsplanen. Men ändå!

3 kommentarer:

Millan sa...

Aj da sa Oscar blev ocksa magsjuk :-(. Nils blev sjuk natten tills i tisdags och var dalig hela dagen i gar.. sa vi ar hemma for nu ar min mage helt ur synk.. usch.
Dessutom lyckades jag med konststycket att bryta tan i helgen sa for mig blev det inga utflykter alls. Men otroligt nog ar foten mycket battre nu och jag kan ga nastan helt ok...
Later lite mysigt med sno faktiskt (vi har ju inte sett nagon har pa hela vintern) men jag forstar att det kandes lite snarlikt julen... mycket underligt det har vadret. Forra aret i mars var jag ute och gick i bara t-shirt och det har aret ar det mellan 0 o 7 grader och blaser kallt! Hoppas sommaren blir fin...
Kram!

Mia sa...

Aj då, har ni fått båda magsjuka och bruten tå. Det låter inget vidare! Oscar är bättre nu men han vill inte äta varken välling eller mat och har blivit riktigt spinkig så vi ska ta honom till BVC i em.
Här är det fortfarande snö och kallt. Albin byggde snögubbe med mormor igår och kastade snöboll!
Kram

Emma sa...

Hoppas att det blir bättre med stackars Oscar! Men det låter som Albin har det hur mysigt som helst med Mormor... tänk vad mysigt att ha en lite go mormor som kan pyssla om sig! Här är snön nästan borta, iallfall där solen har tittat fram, så någon mer pulkåkning blir det inte, o nu vill vi ha barmark så vi kan börja med trädgården!!! Ha det bra och kan du inte skicka kortet på killarna när de åkte snowracer?! Kram kram