tisdag 23 september 2008

Helgen som varit

I fredags åkte Albin och Oscar hem till farmor. Det innebar att Bjarne och jag hade en hel helg där vi kunde passa på att sova och göra en massa ärenden. Vi började vår barnfria helg med att gå på after work med en kollega till mig och hennes sambo. Bjarne och jag träffades lite innan de kom in till stan och satte oss på Hard Rock Café och tog varsit glas vin/öl. När kollega med sambo kom så gick vi vidare till Brasserie Lipp. Det var lite lägre ljudnivå där och därmed lite lättare att prata (ett ålderstecken!!??). Vi hade en jättetrevlig kväll med god mat, gott vin och trevligt sällskap. I lördags gav vi oss ut på jakt efter klinkers att lägga i nya hallen samt hyllsystem för förvaringen i den kommande garderoben. Efter 6 timmar kom vi hem med hyllor men inga klinkers. De vi tyckte bäst om var givetvis slut så vi fick tänka om. I söndags morse hittade vi äntligen rätt och köpte ett mörkgrått klinker som är 30x30 cm. Återkommer med bilder när det är klart!

Så här ser det ut just nu. Vi är väldigt nöjda med våra snickare än så länge, de jobbar så himla fort. Om två veckor kommer det vara i princip klart. Då återstår för oss att lägga golvet inne och sätta upp garderober mm.
I söndags efter lunch hämtade vi bus-killarna hos farmor. Allt hade gått jättebra och alla var nöjda och glada. Det får vi göra om! :-)

3 kommentarer:

Millan sa...

Vad kul att se hur det gar hemma hos er!! Det hander verkligen grejer! Vilken skillnad det kommer bli med en sadan jatte stor hall. Men visst ar det tufft under tiden arbetet pagar. Sedan ar det ju jatte skoj att inreda och titta pa klinkers och annat men visst ar det svart att bestamma sig?? Det man allra helst vill ha brukar ju vara for dyrt.. i alla fall i vart fall, sa man far hitta en annan losning. Det ska bli valdigt spannande att de ert bygge nar vi kommer hem i jul!
Stor kram!

Anonym sa...

Hej Gumman! Det ser imponerande ut och stort. jag blir jättenyfiken och MÅSTE nog komma upp se´n och se det hela när det är klart.
Förstår att det blir skönt för er och ett lyft för huset. Kram Mamma

Mia sa...

Millan; ja det ska bli såå skönt att få det färdigt och det blir stort! Min första tanke när jag såg stommen till det var, Herregud vad har vi gjort! Men det kommer bli bra. Ser fram emot att ses i jul och få träffa bönan för första gången! Kram

Mamma: Ni är välkomna när som helst! Vi får bara komma hem från vårt besök ho er först :-)
Kram!