fredag 25 juli 2008

Äntligen sol och värme

Nu känns det som semester igen! Efter Rhodos och sen vi kom tillbaka till Göteborg så har sommaren lyst med sin frånvaro. Men nu är det underbart varmt och soligt igen. Vi har hunnit med en hel del under de veckor vi varit hemma. Varit på Liseberg, åkt på utflykter, träffat vänner och tagit det lugnt. Camilla och Nils har varit hemma i nästan 2 veckor och vi har hunnit träffa dem en hel del vilket är jätekul. Mamma och pappa har också varit här och hälsat på. Tillsammans med dem åkte vi på en skaldjurskryssning och frossade i havskräftor och räkor. Våra snälla grannar var barnvakt under tiden. Bjarne och jag smet iväg och gick på Mamma Mia på bio under tiden de var här. Filmen var ett riktigt lyckopiller som man blir glad av, precis som musikalen. Tack för barnvakt mamma och pappa! Mamma stannade några extra dagar efter att pappa åkt hem och det är alltid lika roligt att ha henne här. Tack mamma för all hjälp!

Albin och Oscar fick en riktig toppenpresent av mormor, morfar, mormor Britta och morfar Lennarth; en lekstuga! I dag försökte vi göra oss till och åkte till stranden. Efter 5 min sa Albin att han ville åka hem och leka istället!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är vi som ska tacka för att vi får ta del av er mysiga familj. Man känner sig alltid lika välkommen av alla 4:a. Tack Mormor